Zoeken naar wij wie interesse

Uw zoekactie voor wij wie interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil op mij komen geilen
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren of zusjes zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes en lingerie. Ik draag thuis altijd nylons en damesschoentjes met open teen string bh met zelfklevende siliconeborsten en kleedje of rok met topje. Hou ervan om bekeken, uitgekleed en betast te worden. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Clitje zit in een kleine peniskooi maar kan tijdens de date uitgedaan worden. Jij kan mijn sissy lichaam en nylonvoetjes bewonderen,bespelen,verwennen, masseren,... terwijl jij met jou geile pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mij verwent, betast, bekijkt,..... Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af.  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u50) vandaag vanaf 07u50 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Zoek wielrenner 49 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner of gast in wielrenners kledij om te zuigen outdoor in Ooigem sas bvb .. wie interesse heeft stuurt maar een mailtje om verder af te spreken  

Zoek wielrenner om te zuigen
Just me 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Outdoor elkaar pijpen
Wie wil nu nog afspreken , is nu 00u40 . Reageren met stats en foto .interesse in wederzijds pijpen en jou neuken indien gewenst  

Outdoor elkaar pijpen
zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zoekt evt voor……
hey kerels ik ben 32 jaar uit Hoogstraten ik ben op zoek naar een kerel jonger of rond dezelfde leeftijd die het ziet zitten om mijne lul is lekker discreet te komen pijpen en evt wederzijds contact bij klik nu zoek ik dit al even bij interesse mag je reageren met een foto van je lul zodat ik ook weet wat jij in de broek hebt zitten ik hoor je wel bij interesse  

Zoekt evt voor……
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
Geile vent 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Wie zuigt me leeg
Hey geile sletjes wie van jullie heeft zin om mij nu lekker leeg te zuigen. Ik ben 31,1m89,115kg,behaard lichaam en gezicht,intiem bijgeschoren. Lingerie is een plus geen vereiste. Indien interesse stuur je stats en een foto voor reply  

Wie zuigt me leeg
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Welke jonge gast (18-30 jr.) wil zich graag eens laten afrukken (niet pijpen)? Je moet slank en hygiënisch zijn en kunnen ontvangen. Ik ben zelf 50 jaar en slank. Ik kom discreet langs, regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik verwacht niets terug, bij mij hoef je niets te doen. Ik blijf gekleed of niet, zoals je wilt. Bij interesse, laat maar weten en stuur een beetje info mee van jezelf. Graag alleen reageren als je aan de voorwaarden voldoet.  

Gezocht
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10